Privacyverklaring

De website van Casa Caminita maakt gebruik van diverse contactformulieren. In deze formulieren worden diverse persoonsgegevens gevraagd zodat er eenvoudig contact met u opgenomen kan worden. Deze gegevens worden per e-mail verstuurd naar de juiste afdeling binnen het bedrijf.

Contact opnemen per telefoon of e-mail

Beveiliging

Om de verzamelde persoonsgegevens veilig te houden hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen, voor zover die in redelijkheid van ons kunnen verlangd. Enkele concrete maatregelen welke wij hebben getroffen zijn hieronder benoemd. Indien je meer informatie over de beveiliging wilt ontvangen, dan lichten wij je graag verder in.

  • We maken gebruik van SSL om verstuurde gegevens te versleutelen.
  • Medewerkers verplichten we tot geheimhouding.
  • We dragen er zorg aan dat medewerkers instructies hebben ontvangen voor de omgang met persoonsgegevens.


Cookies

Trattoria Casa Caminita gebruikt noodzakelijke en functionele cookies voor een goede werking van onze website. De website plaatst functionele cookies in de browser van de bezoeker. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden geplaatst om ervoor te zorgen dat de website naar behoren werkt.

Server log       

Deze server waarop deze website actief is verzamelt informatie in log-bestanden om problemen binnen de website en server op te sporen en op te lossen. In deze logbestanden kan onder andere uw IP-adres, tijdstip & browser opgeslagen worden.

De logbestanden worden uitsluitend gebruikt voor het opsporen van problemen binnen de server, het beveiligen van de server en om misbruik te voorkomen. 

Deze logbestanden zullen maximaal 31 dagen bewaard worden voordat deze automatisch worden verwijderd.

Google Analytics

De website maakt gebruik van Google Analytics. Deze plaats analytische cookies in de browser van de bezoeker. Met deze cookies wordt o.a. bijgehouden welke pagina's en hoe lang deze pagina's worden bezocht. Deze privacy maatregelen zijn genomen bij het gebruik van Google Analytics:

  • Verwerkersovereenkomst afgesloten.
  • IP wordt niet opgeslagen.
  • Geen gegevens worden gedeeld met Google.
  • Gegevens worden na 26 maanden automatisch verwijderd.

Internetbureau Antum heeft toegang tot onze website en e-mailgegevens. Dit is noodzakelijk voor supportwerkzaamheden. Met Antum is een verwerkersovereenkomst afgesloten!

Je rechten

Wanneer wij persoonsgegevens van je verzamelen heb je het recht op inzage, rectificatie of verwijdering van deze gegevens. Tevens heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door ons of door een verwerker waar wij mee samenwerken. Indien je gebruik wil maken van één van deze rechten, dan kan er via onderstaande gegevens contact met Casa Caminita opgenomen worden.

Trattoria Casa Caminita B.V.

Dorpsstraat 56

2935AD Ouderkerk aan den IJssel

KvK nummer: 58487913

BTW nummer: NL853061038B01

Tel: 0180 681418

Graag helpen we je met alle vragen en klachten omtrent de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks niet met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan hier.

2018 © Trattoria Casa Caminita

Alle rechten voorbehouden |

Privacyverklaring |

Webdesign door Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum

Webcontent door Limoen Limoen Communicatie