Trattoria Casa Caminita

Dorpsstraat 56

2935 AD Ouderkerk aan den IJssel

  

Openingstijden:

Wij zijn vanaf nu gesloten


Beste Casa gasten,

Op 15 december 2013 zijn wij een groot avontuur begonnen. Een Italiaans restaurant runnen, een échte trattoria. Beiden totaal geen verstand van horeca met het runnen van een restaurant en het hebben van personeel. Een grote stap waar wij zeker geen moment spijt van hebben gehad.
Nu zijn we inmiddels zes jaar verder en vonden het nu tijd om onze horizon te verbreden.
We zijn een grote brok ervaring rijker en we hebben er veel vrienden bij gekregen. Onze reguliere gasten die nu inmiddels niet meer weg te denken zijn uit ons leven. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor.
Ook zijn wij dankbaar voor alle leveranciers, sponsors en investeerders, die in ons geloofden. En alle vrienden die ook een steentje hebben bijgedragen aan alle succesvolle jaren in onze Casa.
We hebben genoten van al onze gasten, muziekavonden, kookworkshops, verjaardagen, bruiloften, barbecues, TV opnames van 24kitchen en nog veel meer leuke evenementen die wij hebben georganiseerd en beleefd.
Wij kijken met blijdschap terug op al die mooie momenten tijdens die, zo unieke, muziekavonden waar wij natuurlijk ook graag aan meededen. Met o.a. DRI3MAN, Hugh Kanza, Stefano Fucili, Alessandro Neri, Danjil Tuhumena, Desray, Mrs. Einstein, Sabien Bouw, Shirma Rouse, Rob Winter, Monique v.d. Ster en nog veel meer artiesten/muzikanten.
De gezellige kookworkshops en al die vele vuurfonteintjes die wij hebben aangestoken voor al die verjaardagen die jullie bij ons hebben gevierd.
En dan niet te vergeten onze crew die altijd voor ons klaar stond en onze gasten wisten te verblijden met hun lach en zorgzaamheid.

Nu vinden wij het tijd om het roer om te gooien en ons meer te focussen op de muziek. Waar eigenlijk ons hart ligt.
We gaan weer een nieuw avontuur aan met verschillende geweldige projecten waar wij aan gaan meewerken het komende jaar.  
Voor onze Casa gasten, zullen wij wel blijven doorgaan met de gezellige kookworkshops en wij zullen meer tijd krijgen voor onze catering met ‘live’ muziek.
‘Onze krachten, muziek en koken, gaan we bundelen voor een onvergetelijke en bijzondere ervaring’.
Ook tijdens de weekenden kunnen wij dit nu aanbieden. Check onze agenda voor de nog vrije data. www.casacaminita.nl
Jullie komen niet naar ons, maar wij komen naar jullie toe.
Denk aan;
Giovanni kookt in jouw keuken en jouw gasten worden bediend door onze fantastische crew. Onze crew die ook zorgt voor ‘live’ muziek. Een walking diner met verschillende gangen of een chic diner waar er aan tafel wordt geserveerd. Er wordt gegeten, gedronken en gezongen. Een feest dat jij, en jouw gasten, niet snel zullen vergeten.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, bel ons gerust;
0180 681418 of mailen mag ook info@casacaminita.nl.

Wij zullen per 2 februari a.s. onze deuren sluiten van het restaurant en zullen er, elders, deuren opengaan voor een nieuw avontuur.
Op onze website willen wij jullie op de hoogte houden van dit avontuur. Ook zullen wij dit doen door middel van een maandelijkse nieuwsbrief.

Grazie e arrivederci,

Giovanni en Linda Caminita.

 

Check ons op Googlemap

  

Wist u al dat u bij ons om de hoek gratis kunt parkeren?

 

 Bellen kunt u naar: 0180 - 68 14 18.
Mailen mag ook: info@casacaminita.nl.

 

 

Routebeschrijving


Neem contact met ons op

Contact

Contact

2020 © Trattoria Casa Caminita

Alle rechten voorbehouden |

Privacyverklaring |

Webdesign door Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum

Webcontent door Limoen Limoen Communicatie