Catering

Heeft u iets te vieren?

 

In Trattoria Casa Caminita kunt u met uw gasten een heerlijke middag of avond beleven. Of het nu om een uitgebreid feest inclusief muziek gaat of een besloten vergadering met lunch, vanaf 10 personen verwelkomen wij u graag. Uw tafels zullen worden gesierd met lekkernijen voor een Italiaanse smaakbeleving. Natuurlijk koken wij ook voor uw bijeenkomst uitsluitend met pure en dagverse seizoensproducten.

 

Uw eigen huis als Italiaanse Casa

Tovert u liever uw eigen huis om in tot een ware Italiaanse Casa? Zodat u uw gasten gewoon thuis kunt ontvangen? Casa Caminita maakt het u gemakkelijk. Onze chef-koks laten u en uw familie, vrienden of collega’s zorgeloos genieten van de overheerlijke Italiaanse gerechten. Van driegangendiner inclusief wijnarrangement tot en met een lekker bordje pasta: wij brengen het bij u thuis. Zelfs in uw tuin, eventueel compleet ingericht met een tent. En hoe fijn is het dat wij na afloop alles weer ophalen?

 

 

Wenst u meer informatie over de smaakvolle catering van Trattoria Casa Caminita? Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

2020 © Trattoria Casa Caminita

Alle rechten voorbehouden |

Privacyverklaring |

Webdesign door Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum

Webcontent door Limoen Limoen Communicatie