Musica Della Casa

Casa Caminita Catering

Casa Caminita Catering is catering op locatie of bij u thuis met veel extra's.

 

Wat kunt u onder andere verwachten van Casa Caminita Catering en wat zijn de mogelijkheden ?

 

  • Walking dinner - met verschillende aantal gangen waarbij wij, met onze crew, u en uw gasten bedienen. Samen met u gaan we de aantal gangen bespreken en natuurlijk wát er geserveerd wordt. Hierbij kunt u onder andere denken aan bruschetta, olijven tapenade met brood, vitello tonnato, tagliata di manzo, gamberetti, pasta met osseshaas en truffelsaus, spaghetti Bolognese, pasta met 'verse' pesto, tiramisu, panna cotta. Alles vers en natuurlijk naar uw wens.
  • Buffet - Hierbij zullen wij verschillende rechauds gebruiken voor verschillende warme pastagerechten. Heeft u een voorkeur of een favoriet pastagerecht dan horen wij dat graag. Wij kunnen ook koude pastasalades en heerlijke desserts serveren. Wij zullen alles kant en klaar op tafel zetten zodat u zelf kunt opscheppen of wij kunnen dit ook voor u doen. Wij houden natuurlijk ook rekening met de gasten die een allergie hebben. Dit moet vooraf wel even gemeld worden.
  • 'A tavola' - Aan tafel bediend worden. Samen met u zullen wij een menu samenstellen. Onze crew zorgt ervoor dat alles geserveerd wordt aan tafel. Dit kan bijvoorbeeld een 3-gangen menu zijn, of meerdere gangen. Alle gerechten zijn authentieke Italiaanse gerechten en worden vers bereid. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de tafel mooi en feestelijk gedekt wordt. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten.
  • Giovanni kookt in uw keuken - Giovanni zal dan het hoofdgerecht in uw keuken voorbereiden. Ook zal hij hierbij wat uitleg geven over de authentieke Italiaanse gerechten en de keuken geheimpjes van zijn 'nonna Petrotta' verklappen. Van tevoren wordt besproken met welk apparatuur hij rekening moet houden en wat er gekookt gaat worden. Uw gasten zullen een geweldige avond beleven want als Giovanni in de keuken staat is het altijd feest.
  • 'Musica della Casa' - Dit wordt zeker een feestje met alles erop en eraan. Eten, gezelligheid en 'live' muziek en dat allemaal bij u thuis of op een geschikte locatie. Wij zullen u en uw gasten, tussen de gerechten door, verwennen met prachtige muziek. Is er een speciaal lied die u graag wilt horen, of iemand ermee willen verrassen? dat kan! Geef het aan ons door en wij zullen dit met liefde voor u spelen. De Caminita's zorgen voor een vertrouwde en gezellige sfeer. Wilt u als extra's nog een DJ die de avond feestelijk afsluit ?  Daar kunnen wij ook voor zorgen.
  • Aankleding - Heeft u voor dit evenement of feest een tent nodig ?  heaters, statafels, krukken, borden, bestek etc. daar kunnen wij ook voor zorgen. Vertel uw wens en wij zullen hiervoor een offerte maken. Alles natuurlijk in overleg.

 

Bel of mail voor meer informatie;

info@casacaminita.nl

0180 681418

 

 

 

 

 

Grenzeloos koken met Giovanni!
22 jaar bassist bij Marco Borsato
Giovanni all round

2024 © Trattoria Casa Caminita

Alle rechten voorbehouden |

Privacyverklaring | Webdesign door Internetbureau Antum Full service internetbureau AntumWebcontent door Limoen Limoen Communicatie