Catering

Heeft u iets te vieren?

 

In Trattoria Casa Caminita kunt u met uw gasten een heerlijke middag of avond beleven. Of het nu om een uitgebreid feest inclusief muziek gaat of een besloten vergadering met lunch, vanaf 10 personen verwelkomen wij u graag. Uw tafels zullen worden gesierd met lekkernijen voor een Italiaanse smaakbeleving. Natuurlijk koken wij ook voor uw bijeenkomst uitsluitend met pure en dagverse seizoensproducten.

 

Uw eigen huis als Italiaanse Casa

Tovert u liever uw eigen huis om in tot een ware Italiaanse Casa? Zodat u uw gasten gewoon thuis kunt ontvangen? Casa Caminita maakt het u gemakkelijk. Onze chef-koks laten u en uw familie, vrienden of collega’s zorgeloos genieten van de overheerlijke Italiaanse gerechten. Van driegangendiner inclusief wijnarrangement tot en met een lekker bordje pasta: wij brengen het bij u thuis. Zelfs in uw tuin, eventueel compleet ingericht met een tent. En hoe fijn is het dat wij na afloop alles weer ophalen?

 

Na de zomervakantie van 2015 is het mogelijk om Giovanni op maandag, dinsdag of woensdag naar úw keuken te halen. Samen lekker kokkerellen!

 

Wenst u meer informatie over de smaakvolle catering van Trattoria Casa Caminita? Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

2017 © Trattoria Casa Caminita

Alle rechten voorbehouden |

Webdesign door Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum

Webcontent door Limoen Limoen Communicatie